pondělí 1. srpna 2016

přečteno za měsíc ČERVENEC | 2016

Vítejte v mém kruhu bezpečí, zde si řekneme jen pravdu a nebudeme se za nic soudit.
*foxi přebírá žezlo*
Tento příspěvek si můžete přečíst, protože jsem pyšná na počet knih, které jsem minulý měsíc přečetla. 

   

  

      Uh, naskládat sem všechny obrázky v nějakém rozumném rozmezí a pořadí bez použití Photoshopu byl oříšek (použít jej by bylo jako přiznání porážky, samozřejmě). Ale jsou tu! Tak, teď něco k mým mazlíkům a dávat si pozor, aby se zas nerozházely...

     Celkově se první půlka tohoto měsíce věrně držela téma: Přečti toho od Sarah J. Maas tolik, kolik zmůžeš. Challenge accepted (= dohnala jsem vše, co zatím vydala, alespoň do září). Nejprve jsem si skolila "ACOMAF", druhý díl z trilogie A Court of Thorns and Roses (Dvůr trnů a růží). První kniha, která (jak překvapivě) nese stejný název, zkráceně "ACOTAR", bude za týden dostupná v českém překladu od CooBoo. Od stejného nakladatelství vyšla už i Heir of Fire (Dědička ohně), kterou jsem si zopakovala, na podzim bude Queen of Shadows (Královna stínů) a na jaře The Assassin's Blade. Kdo sérii nezná, může začít s prvním dílem s názvem Throne of Glass (Skleněný trůn).

     Po Maas-maratonu jsem si chtěla na chvíli odpočinout od fantasy, a tak jsem se vrhla na paranormální romaci Cupcakes, Trinkets, and Other Deadly Magic od Meghan Ciana Doidge. Cupcakes mám v Kindlu už nějakou dobu a to hlavně proto, že je na Amazonu ke stažení zdarma. Těm, co chtějí zkusit čtení knih v angličtině, ale nechtějí se vázat koupí fyzické knihy (naprosto chápu), vřele doporučuji. 

     Jako poslední jsem četla The Queen of the Tearling (Královnu Tearlingu) a pokračování The Invasion of the Tearling (Tažení do Tearlingu), obě knihy k dostání v překladu od nakladatelství Yoli. Třetí a poslední díl této trilogie by měl v originále vyjít koncem listopadu tohoto roku, tedy na Goodreads už má čestné místo na mé poličce "to-read".

     Na co recenze zatím jsou, to najdete pod odkazem, na co nejsou, to s časem doplním. ^.^ V Liščině knihovničce bude k přečtení jedna nová recenze každý pátek a na všechny by se mělo dostat. Výjimkou jsou Cupcakes, které budou možná někdy v průběhu týdne v mini-recenzi. 

     Pokud má někdo jakákoli doporučení, sem s nimi! Knih není nikdy dost. Nikdy. ^.~

1 komentář:

  1. Sociální obchodování spočívá v otevření trhů pro každého. Na eToro se můžete spojit, obchodvat a sdílet znalosti s miliony obchodníků a investorů. Navíc můžete kopírovat obchodní rozhodnutí obchodníků, kteří odpovídají vaší strategii. Registrujte se nyní a získejte chytřejší obchodní rozhodnutí využitím rozumu našich obchodníků s nejlepšími výsledky.

    Obchodujte kdekoliv - Váš čas je drahý. Obchodujte na počítači, tabletu a mobilu

    Otevřené obchody na eToro - 227,651,647

    OdpovědětVymazat

Jsem velice ráda za každý komentář, jen prosím, aby pod recenzemi nebyly spoilery z knihy, na kterou je recenze psaná, nebo z následujících dílů série. Moc děkuji. ^.^
Pokud si chcete promluvit o šokujících dějových zvratech, neváhejte mi napsat email nebo na Goodreads. ^.~